sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
logo
  • Lichtveld 77
    3980 Tessenderlo
  • 0479/740331
  • Website

Stefaan Daems Projects

Waarom is Stefaan Daems Projects de beste keuze voor u?

Als professioneel saxofonist ben ik gespecialiseerd in het opluisteren van allerhande events gaande van vernissages, over recepties, kleine en grotere feesten, academische zitting, enz. Een jazzy stijl en low budget contract zal altijd in de smaak vallen bij elke organisator. https://drive.google.com/open?id=0B07P9QovZZcIUVF6RWdZYXdTdWM

Meer over Stefaan Daems Projects:

als zelfstandige run ik mijn eenmanszaak. mijn overtuiging is dat elke organisatie die dit nodig acht recht heeft op een professionele muzikale ondersteuning. mijn bedrijf staat voor een sfeervolle muzikale opluistering van allerhande events ik wil bereiken dat ik op regelmatige basis (minstens wekelijks) op allerhande events terug te vinden ben.

Wat kan Stefaan Daems Projects u bieden?

het grote voordeel is dat ik enkel voor mezelf werk en dus low budget kan werken. ik wil mijn product presenteren adh van een website en een videotrailer. ik bied een persoonlijke op maat gemaakte service aan de klanten.

Wie gingen u voor?

mijn klanten zijn eventsbureau's en particulieren die een feest organiseren. mijn klanten waarderen vooral dat de muziek die ik breng sfeervol en vooral niet storend is tijdens hun organisatie.


Foto's van Stefaan Daems Projects


Stefaan Daems Projects in het kort

Soort entertainment of bedrijf:

Muziek

Aan huis / op specifieke locatie mogelijk:

Ja