Hof Van Reyen


Oudebaan 39 2530 Boechout
03 455 08 94 Klik om te bellen

Over Hof Van Reyen

3 generaties feestervaring

Op amper een boogscheut van hartje Antwerpen verwijderd, leidt een prachtige oprit met oude kasseien tot de Brouwerij en Orangerie: twee prachtige zalen die feestzaal Hof Van Reyen toebehoren, dit in een prachtige groene omgeving met zeer ruime parking.

De familie Pauwels organiseert al 48 jaar lang feesten. De opgedane ervaring wil het familiebedrijf graag delen met de toekomstige bruidparen en hun gevolg.

Onze Zalen:
Zaal De Brouwerij weet met haar knusse, gezellige karakter de romantici onder ons absoluut te bekoren. Bovendien geniet je hier ’s zomers samen met de gasten van een receptie op de imposante binnenkoer.

Typerend voor de Orangerie zijn dan weer de prachtige lichtinval door de hemelshoge ramen en het wondermooie uitzicht op het terras met aanpalende tuin.

Culinair:
Op culinair vlak worden feestvierders bij Hof Van Reyen op z’n zachtst gezegd verwend. Er is een ruime keuze aan all-in formules, walking dinners, brunches of zelfs volledig op maat gemaakte feesten en tevens de mogelijkheid tot het genieten van een uitgebreid landenbuffet. Kers op de (bruids)taart vormt het dessertenbuffet waarbij al het lekkers wordt gepresenteerd in overheerlijke kleurensymfonieën.

Door de lange jaren ervaring verwelkomen we ook graag jubilarissen; zeker diegene die we voor de tweede keer op een rij kunnen verwennen.

De jongste generatie Pauwels verwelkomt u graag elke woensdagavond tussen 18.00u en 21.30u voor het bespreken en uitwerken van een droomfeest op maat.

Aan huis / op specifieke locatie mogelijk

Ja

Onze locatie

Hof Van Reyen


Oudebaan 39 2530 Boechout
03 455 08 94 Klik om te bellen