In den Bonten Os (Hotel-Restaurant)


Rijmenamseweg 214 2820 Bonheiden
015 52 04 50 Klik om te bellen

Over In den Bonten Os (Hotel-Restaurant)

Hotel-Restaurant en congrescentrum "In den Bonten Os" is een zakelijk en gastronomisch meeting point in een rustige en bosrijke omgeving nabij Mechelen. U mag zich verwachten aan een 4-sterrenservice over de hele lijn, naast de professionele aanpak bieden wij u een persoonlijke, familiale benadering. U kan bij ons terecht voor uw seminarie, al dan niet met overnachting, maar voor ook recepties, banketten, feesten, enz.; wij verzorgen dit tot in de puntjes.

Het hotel beschikt over 24 luxe kamers uitgerust met alle hedendaags comfort. Alle kamers beschikken over telefoon, gratis draadloos internet (Wifi), 32” led-TV, minibar, safe, badkamer met ligbad-douche, apart toilet, haardroger, badjas én … een doorgeefluik voor “roomservice”!

Op de vrije momenten kan men ontspannen met een natuurwandeling of een stadsbezoek, of kan er worden deelgenomen aan een activiteit. Tal van activiteiten en events wordt georganiseerd, hetzij uit eigen beheer hetzij in samenwerking met een extern, gespecialiseerd bedrijf.

Wij bieden graag u een "All-in one"-formule, residentieel of niet-residentieel. Op uw verzoek maken wij graag een vrijblijvende prijsofferte op maat volgens uw budget, met respect voor uw tijdschema en andere criteria.

Foto's

Vooraanzicht

Soort entertainment of bedrijf

Evenementenbureau

Onze locatie

In den Bonten Os (Hotel-Restaurant)


Rijmenamseweg 214 2820 Bonheiden
015 52 04 50 Klik om te bellen