Indoor BIKE & HORSE Races


Weitingstraat 10a 9881 Bellem
0475 495797 Klik om te bellen

Over Indoor BIKE & HORSE Races

 

Game Company ontwikkelde een unieke sportieve challenge met een mobiele fietspiste: Dit voor

Teambuildings, animaties en bedrijfsfeesten ter plaatse voor groepen van 25 tot 150 personen - Onze elektronische piste met max 5 fietsen op rollen brengt een sportieve animatie waarbij de gasten fietsen op rollen en zodoende hun fietsje versnellen op de piste. 

De fietskoersen worden aangepast aan jouw publiek, jong of oud, sportief of minder sportief.  Er kan individueel of in teams worden gespeeld. 

We installeren de mobiele piste bij u ter plaatse; in het restaurant, showroom of tent.

De fietskoersen kunnen ook gebracht worden met LED-looplichten: hoe vlugger men fietst, hoe vlugger het bedrijfslogo oplicht. Dit kan tijdens de dag en 's avonds.


Onze paardenraces met bookmaker brengen een aangenaam entertainment met thema 'Royal Ascot' en 'Bookmaker'. Deze animatie op uw locatie brengt een opgewekte sfeer waarbij iedereen aan bod komt. Het publiek neemt plaats als jockey en moet perfecte pulsen geven.  Een concentratie- en actiespel voor jong en oud.

Game Company ontwierp dit authentiek event in 2003 en werkte reeds in heel West Europa.  Elk jaar worden nieuwe mogelijkheden toegevoegd.

Foto's

teambuilding tiercé

Indoor BIKE & HORSE Races in het kort

Soort entertainment of bedrijf

Adventure Sport Events

Aan huis / op specifieke locatie mogelijk

Ja

Onze locatie

Logo Indoor BIKE & HORSE Races

Indoor BIKE & HORSE Races

Indoor BIKE & HORSE Races


Weitingstraat 10a 9881 Bellem
0475 495797 Klik om te bellen