Lightyoursound


Moorselbaan 345 9300 Aalst
0468149955 Klik om te bellen

Over Lightyoursound

Waarom is Lightyoursound de beste keuze voor jou?

Zoekt u geluid of licht voor een evenement? Een DJ of live muziek? Light your sound kan u dit allemaal aanbieden. Wij helpen u hierbij graag verder. Waarom kiezen voor ons?  Onze belangrijkste troef is dat wij voor een persoonlijke beleving gaan. Ook bespreken we alles samen met u en zorgen we dat uw wensen voldaan worden. Zoals onze slogan zegt;: "We light your party!"

Meer over Lightyoursound:

Waarom kiezen voor ons? Onze belangrijkste troef is dat wij voor een persoonlijke beleving gaan. Ook bespreken we alles samen met U en zorgen we dat uw wensen voldaan worden.

Wat kan Lightyoursound je bieden?

Doordat ikzelf als technieker actief ben in de audiovisuele wereld weet ik welke materialen het best geschikt zijn voor elke job.  Wij streven ernaar om steeds de juiste materialen te zetten , zodat elke job vlot kan doorgaan. Wij zijn gespecialiseerd in kleine tot middelgrote jobs.  Tuinfeesten ,homeparty's , winkelopeningen, geluid en licht voor live bandjes en DJ's , sfeerverlichting, behoren allemaal tot de mogelijkheden. Wij zijn ook steeds bereid om voor u een oplossing te zoeken ook al vallen de producten buiten ons assortiment (door middel van huur en/of aankoop van materialen.) Geluid en licht.

Wie gingen je voor?

Vooral locale particulieren en VZW.

Lightyoursound in het kort

Soort entertainment of bedrijf

Muziek

Aan huis / op specifieke locatie mogelijk

Ja

Onze locatie

Lightyoursound


Moorselbaan 345 9300 Aalst
0468149955 Klik om te bellen