Poefie Entertainment


kreek 1b 9130 Kieldrecht
0484/46.46.16 Klik om te bellen

Over Poefie Entertainment

Clown Poefie: Een supergekke ballonnenclown, die echt "alles" kan plooien. en waarbij de kinderen zich gegarandeerd een deuk lachen. Clown Poefie is gekend van TV Oost en samen met zijn crew bezorgt hij jullie een ongekende superleuke namiddag om niet snel te vergeten en waarover zeker nagepraat gaat worden.

Professionele kindergrime: Op zoek naar bijpassende animatie voor jullie kinderfeestje, babyborrel, opendeur, schoolfeest, vrijgezellenfeest, enz...? Wij toveren jullie gezicht om in fantastische mooie creaties, waarbij jullie gegarandeerd onder de indruk van zullen zijn. Met een hoge afwerkingsgraad en op maat van elk kind.

Glittertatttoos: Onze hoogkwalitatieve fonkelende glittertattoos zijn de nieuwste hype. Zijj zijn geschikt voor jong én oud. U maakt uw keuze uit meer dan 200 verschillende sjablonen. Deze worden op een professionele manier aangebracht. Zij zijn anti-allergisch, waterbestendig en blijven 3-8 dagen zitten. GEGARANDEERD SUCCES en er wordt later nog over uw event nagepraat, want iedereen vind zo'n tijdelijke fonkelende tattoo een ware "eyecatcher". Tip voor bedrijven : Wij maken ook customer made sjablonen!

FESTIVALGLITTERS : Festivalglitters zijn meer gericht op kinderen vanaf 6-7 jaar, de tieners en de volwassenen. “Super hip en Glamoureus” met een beetje visagie. Hiermee worden de ogen extra geaccentueerd met glitters, eventueel ook de lippen en uiteraard mogen de mooie glitters op het gezicht niet vergeten worden

Air ART : De nieuwe rage in wording. Niet alleen de kinderen hebben graag een tattoo. Ook de volwassen en de stoere binken. Onze speciaal uitgebalanceerde bodypaint-verf bevat geen HENNA (henna =heel giftig is voor het lichaam) en is anti-allergisch. Bodypaint verf trekt niet in de huid en komt dus niet in de bloedbanen terrecht. Wordt afgewerkt indien gewenst met een "toets" van glitter, maar is ook mooi en stoer in heerlijk zwart. Deze tattoos blijven 3-8 dg zitten.

Hippy Shake Extensions: Mooie extensions voor de kids hun haar in alle kleuren (stripes - even of regenboogkleuren). Er kan perfect mee gezwommen worden

Kinderdisco: MUSIC+DANCE & ENTERTAINMENT = dé ambiance maker van elk feest. Combineer dit met alle mogelijke vormen van onze kinderanimatie, en je hebt gegarandeerd.. DOLLE PRET die blijft nazinderen..

ONZE MASCOTTES: niet te vergeten.. Bezoek onze site! Want wij toveren uw droomwereld tot realiteit

Ballonpilaren: Zaaldecoraties voor trouw, communie, babyborrels, winkelopening, jubilieum, halloweendecoraties,... (ook met speciale effecten mogelijke). Wij verzorgen echt alles tot in de puntjes.

Verhuring suikerspinmachine: met verschillende kleuren en smaken. Met oog op hygiëne!

Thema's : Sint en Piet / Kerstman / Mijnheer de Paashaas / Joker Boefie en zijn Heks Glitta / Mascottedieren,...

Neem contact op voor vrijblijvende informatie: poefiedeclown@skynet.be - 0484/46.46.16 - www.poefie.be

Foto's

Poefie Entertainment in het kort

Soort entertainment of bedrijf

Kinderentertainment

Aan huis / op specifieke locatie mogelijk

Ja

Onze locatie

Poefie Entertainment


kreek 1b 9130 Kieldrecht
0484/46.46.16 Klik om te bellen